Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

Natten är mörk
Men dina ögon är mörkare
Sammetssvarta
Lika djupa
Som alla sju oceaner tillsammans

Jag förstår bara inte
Hur de kan lysa igenom
Ljus och mörker
Dag och natt
Liksom gnistra
När inget ljus
finns att hjälpa till



Och förbli

Det Enda Jag Ser




Fri vers av the fool on the hill
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-18 17:53



Bookmark and Share


  fridahakansson
Fruktansvärt vacker!
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill