Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
otäck dag


döda föremål rör sig



sticker ut för att passa in

vad gör det för skillnad
efter microns pling

tystnaden hörs 

en förutfattad mening
färdigrätt till ensamrätt
rättshjälp till dödshjälp

älskar, älskar inte 
det sista minnesbladet ramlar.




Fri vers (Fri form) av Per Blomqvist
Läst 718 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2012-10-18 21:09



Bookmark and Share


  Ms.Sophy
Fy vad jag gillar dina texter.
2013-11-04

  Börje Larsson
snyggt....
2012-11-14

    Anneli A
Mycket bra!
2012-11-10

  vargtass
Mycket bra och berörande!
2012-10-22

  Ninananonia VIP
Berörande... dessa minnesblad..
2012-10-20

  Yrre VIP
Berörande ord!
2012-10-19

  aol
bra berörande ord strömmar här ur ett fint diktarjag,
2012-10-19

  Eva Langrath VIP
Små fragment av tiden vi lever i som väcker många tankar.
2012-10-18

  Magica VIP
Mycket konstnärligt gestaltat, udda på ett bra sätt, gillar!
2012-10-18

    ej medlem längre
Känns som om du berör någonting stort och viktigt här.
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist