Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns människor som säger sig veta precis vad de vill och att de har vetat detta sedan en tid dessutom. Det är dessa jag vill tillägna texten, vilken jag inte har en aning om varför jag skrev eller ens rann upp i tanken.


Dagens tanke 2012 10 19 För virring





Kanhända stundom jag har
ingen aning om
vad jag vill ha sagt

men har jag ändå sagt det
så är det det jag vill ha sagt.




(Gatan och marken kring den,
kan betraktas på torsdagar
mellan 12.15 och 15.43.

Samt all annan tid före
och efter dessa klockslag,
i Karlstad vår, sommar, höst.

Om vintern torde marken bli
täckt av ett lätt lager av snö
samt löven ha släppt sig

från lövträden och kala
dessa grenar synas i tiden då,
till mindre fägnad för syns skull.)




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-23 17:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) tack fägnesamt för öga och läpp
varmaste hälsningar <3
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP