Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid min vän Johan

Tack Johan för att du fanns.
Det är svårt att förstå att du inte finns kvar hos oss längre.
Vi hann aldrig säga hejdå.
Du är mycket saknad.
Du var en jätte fin vän.
En vän att lita på.
En vacker dag kommer vi alla till himlen, då kan vi äntligen återförenas.
Vila i frid min vän Johan.




Fri vers av anna lejon
Läst 579 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 18:58



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vackert avsked...men tror som du att man möts återigen en dag...
2012-10-19

  anita VIP
Fint skriven.
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

anna lejon