Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett rum

1

du är ett tidlöst rum
min vän
ett evigt mörkrött hjärta
du är svart humanism

jag nuddade vid dig
din andedräkt
dina hjärtslag

jag skulle kunnat komma förbi
bara by-pass sådär
en tid
du själv fått bestämma

2

vi karlar är tandlösa, arga barn
vi svävar runt i kvinnors munnar
det är vi som uppfann gränslösheten
mamma ska bli ditt barn
du är alltid uppfylld
av en tomhet

3

Livet är
ens egen graviditet
det föder oss
med kärlek
i fritt fall
gravitation
slow motion

4

du får mig att fatta
att allt ska dö
som hänger ihop
jag kommer aldrig
att få loss dig
men gå du
och flytta in
i ditt rum






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-19 22:13



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader
de berör
2012-10-26

  Anders Nordlander VIP
Fint skrivet
2012-10-19

  Alexander Gustafsson
detta tyckte jag var en underbar lässtund som du bjöd på
tack!
2012-10-19

  Lili Samuelsson VIP
"jag skulle kunnat komma förbi
bara by-pass sådär
en tid
du själv fått bestämma "

så jävla fint skrivet
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP