Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig.

Drömmer mardrömmar.

De slår mig.
Frågar om jag vill slå tillbaka.
Jag tittar dem djupt i ögonen.
Låter dem slå mig.

Landar på backen.
Känner ingenting.
Plockar ur tänder ur munnen.
De som lossnat när de sparkat mig.

Känner inget.
Ingenting alls.

Låter dem spotta på mig.
Låter dem slå mig.

Tittar dem djupt i ögonen.
De fortsätter att slå mig.
Knyter nävarna.

Fler tänder lossnar.
Bryr mig inte.
Känner inget.

Vill dö.




Fri vers av beivor
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beivor
beivor