Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är till mig
på så sätt kommer jag närmre mig själv
min själ
ju närmre mig desto

närmre er, mina vänner

jag läser poesi
om trollsländor som hakar fast i varann
har du nån på lager?
som Aspenström kanske

ta min hand
du dikt och kom till mig
nu
jag väntar på dig

en känsla
av något gammalt
översvämmar mig
jag vill tala

låt mig tala
så flödar jag
kastar mig över nästa
kanske någon träffar rätt

tätt

låt den vara som den är
det är därför som jag skriver den
gillar du inte så släng då
det kostar - ingenting

jag har en pärla




Fri vers av Po VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-18 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP