Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan värld

Tänk dig att det
fanns en
annan värld
En värld där
ett ungt par
går hand i hand
Ett par som vill
nåt annat
än vad deras
trista värld
kan erbjuda dem
Tänk dig
att de visste
om din existens
och tillbad dig
som en hysterisk
baptist tillber Kristus
Tänk dig sen
att du
behövde de
två människornas
hjälp




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP