Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stupfull av kärlek

Jag dansade ut för ett stup
och sjöng hela vägen ner
För det finns ingenting som kan stoppa mig
inte ens när jag krossats mot stenarna
när marken fångar min kropp och
splittrat mig
suddat ut alla spår av min existens

Jag kommer sjunga mig igenom mitt förfall
igenom döden
bara jag får sjunga för dig
för dig och dina fina döva öron




Fri vers (Fri form) av crow_boppe
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-20 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crow_boppe