Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En äppelmuffin

-gör livet värt att leva
när regnet drar över rutan
ensamheten ligger på soffan -
TV - vem bryr sig?




Fri vers av vera gade VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-20 17:14

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
En äpplemuffin ger mersmak. Då måste man ju gå upp ur soffan. Alltså ger det livskvalité! Bra!
2012-10-22

    ej medlem längre
Det är ofta de små sakerna som gör skillnaden ...
2012-10-21

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om den här!
2012-10-21

  lodjuret/seglare VIP
Om blott kocken är på bettet
kring steken gråter fettet.
Vem bryr sig om en stekpanna?
Kanske lärling flitiga Anna
eller den som vänder spettet?
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP