Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner mej

Du kände mej väldigt bra
Ändå ville du sprida osanning om mej
Ja det är svårt när man älskar en männska
och att man bara ska sluta vara och tänka.
Bara gå från två, till att vara själv
Då du hade en ny med en gång
Jag???
Betyder inget alls.
Utbytt.
En hemsk kvävande känsla
Man försökte ta sej upp över ytan
Kämpade av alla sina krafter

När hjärtat värker av kärlek




Fri vers av filosofmamman
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-20 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman