Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gillar hösten , men senhöst är tveksamt...


HÖST



Mörkret tränger sig på Dig allt närmare för - var dag, är Du beredd,
antagligen inte,de ljusa timmarna är räknade--
De är sen höst.




Fri vers av annalöfqvist
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 00:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Sanna rader skriver du här
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist