Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- söker energi -


VISSEN

känner mig vissen idag
koncentrationen är svag

en massa ord i huvudet jag har 
men vet inte var på pappret
jag lägga dem ska 

söker energi men det låter sig
inte heller göras
huvudet är i en enda röra

bättre att låta bli men från
orden blir man aldrig fri....

Arlöv
Erna Frank               




Fri vers av erna frank
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-20 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust