Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden och jag....


Vi


VI oktober mogonen och jag stod ansikte mot ansikte....
VI stod stilla-färgerna brann--Allt kom till mig just då...
Jag såg upp på himlen den smärtade mina ögon .
Allt vändes om.




Fri vers av annalöfqvist
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 00:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist