Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Bara en annan Orolig själ som skriver Osammanhängande texer om nätterna.

 

 

det är svårt när jag

dras till dig

det är

 

när du öppnar din hand

gör jag fel?

när mina fingertoppar

nuddar och

känner

 

när du pressar min nacke

mot

när du

välter min moral

gör vi fel?

 

om jag säger förlåt

redan innan

om jag

är det mer okej då?

 

sättet du vilar ögonen

på mina läppar

sättet du

får mig att röra vid dem

fingra osäkert

- du ser det direkt

 

och när du ser på

min kropp

du

intensiteten och

dina ögon

dem

 

självdisciplin

måste man ha det

måste man

ha

 

men

närhet det

måste man också

ha

bara ha och ha

måste man

ja




Fri vers av Linn G
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-21 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G