Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isförlamning

Det fryser
Det stelnar verkligen till
Som om tiden var förlamad under mitt skinn
Var ska mina tankar vara då allt simmar på ytan?
Vad ska jag göra när frosten inte försvinner?
Värmen i mitt blod
Ge dig inte av
Tiden står inte still...
Men det gör jag




Fri vers av DearCoconut
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DearCoconut
DearCoconut