Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essens

Kondenserad.
Koncentrerad.
Reducerad.

Av allt sagt, av allt tänkt.
Av all bitterhet och sorg.
All förlåtelse och allt medlidande.

Allt liv.
Allt älskat.
Essensen av kärlek.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-10-21 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson