Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När min käre livskamrat har tagit ledigt från jobbet för att spela flöjt på folkhögskola en termin väcks tankar som jag vill förmedla.


Du vind!

Du vind,
som lyfter min älskade
mot nya horisonter.

Du vind
som bär min älskade
där han seglar
på utspända vingar.

Du vind
som fyller min älskade
med en sky av toner.


Jag ber dig,
vänd
när tiden är här,
vänd
med mannen
jag har kär,
vänd
jag vill ju
vara honom när.




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 23:09



Bookmark and Share


    Avtuggad
Vad fint, jag tror allt att toner kan avnjutas både solo och duo. :)
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP