Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-liknar människans öde-


ROSEN

den röda rosen i rabatten står
så naken, inga törnen och inga blad
kronans kanter missfärgad är
kylan och åldern på den tär
fast den är naken så är den stolt
färgen börjar att blekna bort


men än en liten tid så står den där
men en dag har rosen vissnat ner
för kylan har knäckt den till slut
och kronbladen på jorden har
vinden spritt ut

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodsfin..
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust