Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hjälpande hand

Det blåa skattar sig lyckligt, när du går där vid min sida,

Jag har vandrar med dig, förbi slag och ondo,

Smärta, smälter och förankras hos dig, utan min avsikt,

Styrd av vilja och kärlek stärker du mig att fortsätta,

För det blåa skattar sig lyckligt, när du går där vid min sida.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-22 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill