Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=TgnShZupnyc&feature=fvwrel


renad

 

 

 

 

så vit jungfrulig

fläckfri

återställd

så mjuk och böjlig

rörlig som havsanemonens små spretande tentakler

 

så är min varma vackra själ

 

glad och ingen rädsla längre

 

 

kärlek

blommar

med färgglad överdådig prakt




Fri vers av Aisha VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-23 21:55



Bookmark and Share


  Anders Frankenberg Waster
Uttrycksfullt, stämningsmättat, och oändligt vackert !

2018-09-16

  Ali D VIP
som efter en äkta och innerlig Tawbah

Ali
2012-10-26

    ej medlem längre
som en skimrande juvel i starkaste solljus
2012-10-23

  Lena Själsöga Keijser
orden andas
rena

andas gryningsskimrande
skönhet

ja
detta är oändligvackert

skrivet med dina skimrande hjärtfingrar
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP