Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett viktigt ordspråk som vi glömmer ibland.


Alla är vi lika värda

Om en person får dej att känna dej mindre värd än vad du är.
Så sluta omgås med den.
Alla är vi lika mycket värda och ingen ska ta det ifrån oss.




Bunden vers (Annat versmått) av filosofmamman
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-22 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman