Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett under (saknad)



Ditt namn ropas
i tomrummet mellan varje hjärtslag

Din glädje är som solstrålar
vandrande genom mina vener
förvandlar blodet
till underjordiska magman

Din sorg är tortyr
i varje ensam cell
ångar min röst till ångest
i stuprännan

Det är inte flodens fel
om den svämmar över
när förvisningen av dina tårar
från himlen
sker

Jag tror månen går miste
miste om sin bana runt dig
om du inte går runt,
runt om universums existens
och mig

Med alla kontinenter
fastkedjade på din ryggrad
som biter ihop vulkanutbrott
på ytan syns inget men under
går under
rad efter rad



du vrider dig
jag tror du har ont


ont om tid









Fri vers av Marduk VIP
Läst 829 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2012-10-23 16:09



Bookmark and Share


  aol
magiskt vacker ett sant bokmärke ännen,
2012-10-31

    ej medlem längre
Fann den här texten under mest bokmärkta text..och jag adderade just lite där..Otroligt välskrivet och bra!
2012-10-28

  Regn & Grus
visuell helhet ~ berörande.
slutet är så snyggt!
2012-10-28

  bittemi VIP
Oj så fantastiskt fint!
2012-10-27

  Sofhia Wirström
magiskt
fint
vackert och berörande
2012-10-26

  Linda CH VIP
Jisses vilken vacker text!
2012-10-24

  Lena Själsöga Keijser
Gode

du skriver
ett under

du skriver saknad

du skriver
berörande
vandrar i skönhet

ty detta är
själens vidöppna ögon

tack
2012-10-23

    ej medlem längre
Vilket slut, yes
Och det är sant, det är inte flodens fel
2012-10-23

  Zachrisdotter
enastående magiskt vackert!
2012-10-23

  Tarantaran
Så himla vackert..
och vemodigt..!!
kom att tänka på
låten " Don´t cry
for me, Argentina "..

den har litet samma
stämning som din
dikt..tänkte jag
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP