Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt verkar vara precis som vanligt, alltså

Kärlek

Right in the face
Som en jävla handgranat
Bara spränger allt
trasar sönder mitt skin
och bränner ett köttsår
precis under mitt öga

Ger Mig inget
Utom

Smärta




Fri vers av the fool on the hill
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-23 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill