Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet att beträda. Överträdelse beivras. (100 ord)

Det dröjde inte många minuter förrän min kropp följde din.
Och din följde min.
Det dröjde inte många sekunder förrän din värme letade sig in i min.
Och min i din.

Eller dina andetag i takt med mina.
Eller mina händer rörde dina.

Det dröjde ingen tid alls innan min mun log mot din.
Och din log mot min
Det dröjde ingen evighetslång sekund innan din åtrå väckte min
Och min väckte din

Innan våra själar enträget bad oss stanna nära
Tätt ihop
Innan våra tankar bad om mera
Mycket mera

Förundran

Och så stegen bort
Från en gift man




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 599 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-23 23:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för denna välskrivna text ! Gillas
2012-11-18

  aol
verkligen vacker livsbeskrivning vännen,
2012-11-05

  erkki
Fint som vanligt! Att det självklara kan skapa en sådan lyrisk finess! Jag syftar på mantrat: "Din följde min och min följde din". Rent logiskt ligger det ju nära det självklara. Du fick verkligen till känslan i texten på det sättet. När jag såg rubriken tänkte jag på ett barns frigörelseprocess. Det kanske finns paralleller med händelserna i din text! Tål att tänka på!
2012-10-25

  ~Leonardo~
Visst är det märkligt att sådant kan hända? det får mig att leka med en hypotetisk tanke "tänk om det skulle hända ofta" knasigt!! totalt kaos skulle uppstå!
Tur att förståndet tog över. den kändes innerlig.
2012-10-24

  ~Leonardo~
Visst är det märkligt att sådant kan hända? det får mig att leka med en hypotetisk tanke "tänk om det skulle hända ofta" knasigt!! totalt kaos skulle uppstå!
Tur att förståndet tog över. den kändes innerlig.
2012-10-24

    ej medlem längre
Jobbigt med gröna och röda ljus samtidigt. Men det var klokt att lyda det röda.
Konsekvenserna brukar annars bli blå
2012-10-24

  wildah
Vackert beskrivet om hur livet kan vara.
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

leelee