Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sliter sulor blanka

så många mil borta
de inte går att räkna
finns hoppet
fast demonen
flåsar mig nära
stinkande djävulsdräkt

i ett slag av vanvett
vandringsskor
vattentäta gore tex
kan vandra i evighet
men ändå aldrig nå fram

syndafloden kanske
sveper oss upp
på samma berg
ett annat liv
i tusen år

så jag vandrar vidare
sliter sulor blanka
med ficklampan fladdrande
för att famna
det onåbara

någon gång
tar väl resan slut





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-26 07:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA som slits ur själen och mixas till en helhet till slut...
2012-10-28

    ej medlem längre
Åh, vilken fin text. Just det där sökandet, vandrandet och känslan av att inte veta vad man letar efter eller vad målet egentligen är. Du har fångat alla dom känslorna här under dina slitna sulor.
2012-10-26

    ej medlem längre
en vandring längs vemodets karga väg..
den berör..
2012-10-26

  SatansSon VIP
jag hoppas i likhet med dig på en annan typ av liv. En annan typ av verklighet. men inte i tusen år, utan i evighet. Ficklampan var en häftig metafor oxå. Bra!
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP