Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum

Blod
Pulserande i ådror
Energi
Som inte kan övergå

Vi liksom rör oss
Utan några krafter
Spöklikt
Vi dansar
Över golvet och väggarna
Taket och månen

Höga på kärlek
I en värld
Byggd av sten
Logiken
Verkar vi ha
Glömt bort

Du säger inte ett ord
Men du är redan avslöjad
Du vill
Du vill
Du vill

Och jag ler mot dig

Jag vill också




Fri vers (Fri form) av the fool on the hill
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-24 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill