Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kunskap om kajors ordförråd är lite begränsad. Om du hört kajor yttra andra ord så går det bra att posta i kommentarfältet så lägger jag till. Med tiden kanske det kan bli en riktig ordbok, för den som vill tala med kajor.


Ur en kajas ordförråd

F

flygaluktaflykt
fångvind

K

kastkrafs

L

lustsmält

lyftlängtan

M

magstinn

R

ropahoppatitt

roptitt

ryckhopp

S

sittasovadröm
T

tittatittahopp

tuggatuggatitt

V
vridavändahopp




Fri vers (Fri form) av Alucinor
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-24 20:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kajorna
samlas nog runt dig

lyssna vidare
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Alucinor
Alucinor