Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunder

speciell.
något magiskt som du skapar
med dina ögon
av speciell nyans
som om du kunde kontrollera hela världen
med bara din blick
jag kan höra
ingenting alls
förutom mina egna hjärtslag
jag vågar inte andas
då låter jag stunden gå mig förbi
vill alltid vara
just där
i centrum för din uppmärksamhet.

originell,
fast på ytan
precis som alla andra
vem som helst
en i mängden
det är energi,
som skapar känsla,
det är
med dina ögon
du skapar
magi.




Fri vers av bulb
Läst 236 gånger
Publicerad 2012-10-25 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bulb