Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför sa du till mig att du skulle gå?
Vad har jag gjort för fel?

Du sa till mig att allting skulle ordna sig
Vart har vårat barn tagit vägen?

Våran fyra åriga dotter
Du ropar förtvivlat efter våran älskade dotter
Men inget svar

Var har våran ängel tagit vägen?
Kommer vi någon gång få träffa vår dotter igen?
Våran älskade....




Fri vers av anna lejon
Läst 348 gånger
Publicerad 2012-10-25 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna lejon