Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- önsketänkande-


TÄNK OM

näckrosen guppar så vackert
i den inhemska  sjön
inramad av de gröna bladen
som                                                                                                                                                                                        som binds ihop av
gröna liansnören
vem kan motstå en sådan
skönhet
beundrande ger det mig
drömmar
tänk om världen kunde vara så
rofylld och vacker om allt
vore så stilla och lungt där
hela jorden var som denna
hjärtans renhet
där hjärtebladen är fylld
till bredden av kärlek inget
lidande fanns inga krig och
ingen fattigdom
ja, tänk om!!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-26 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fina "tänk om"..du skriver...värmer
2012-10-29

    ej medlem längre
Vill nog stanna här bland dina rader ...

fin önskan ...
2012-10-26

  Sofhia Wirström
fint skrivet
vackert
berör
härlig tänk om önskedröm
2012-10-26

    ej medlem längre
så fint..
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust