Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leopardens tidsålder




På morgonen är ögonen svullna
Av känslor som flödade under natten
Drömmarna är bara en illusion men ändå kan det vara svårt att skilja lögnen från sanningen
Hur ska man veta vad sanning egentligen är
När det inte längre skär i hjärtat
När klumpen i magen har försvunnit
När hon kryper ihop på golvet
Som ett barn




Fri vers (Fri form) av lilla Du
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-10-26 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du