Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som bor mil härifrån

Helt ställd av situationen lämnar jag dig, en kvart längre än vanligt men fortfarande, bara en kvart.
Mitt tankefyllda huvud vill inget annat än att stanna kvar hos dig men kroppen lever sitt eget liv och lämnar dig med en tafatt kram.
Här sitter jag medan ångesten kommer krypande, ångesten över den spända ytan som ligger över oss, ångest över de dumma kommentarer jag gav, ångesten över att jag ens åkte till dig. total ångest.




Fri vers (Fri form) av NLisa
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-26 05:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ogräs i själen
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

NLisa
NLisa