Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ni som vill hävda att det är likadant med att börja lyssna till andra grupper, ni får faktiskt ursäkta, men klassisk musik får man sällan nog av. Ta bara en snubbe som Eric Satie eller Mussorgsky, har man väl fått smak pån...


Att börja sugas mammas bröst... (The inner light)




(texten har legat i utkast sedan 2012 10 26)

...leder till ett livslångt beroende av olika sorters nappar, tröst eller missbruk.
(the Beatles)

Ungefär som att börja lyssna till the Beatles.
(the Beatles)

Jag kan inte nog varna dig för att börja lyssna på dem.
(the Beatles)

Redan en låt kan räcka för att bli fast i ett livslångt missbruk.
(the Beatles)

Så se upp, hänger det ingen mistel, istapp eller liknande där så kan du ge dig katten på att anden av den gruppen kommer att smyga sig på dig efterhand.
(the Beatles)

Den som inte velat prova på att ständigt ha en burk öl, flaska whiskey eller hashpipa inom armlängds avstånd.
(the Beatles)

Det brukar bero på den människan är fast för att lyssna på gammal pop, av den där sorten (samma gamla dåliga ursäkt) som gör att folk fortfarande lyssnar på gamla mästare som Bach, Händel, Beethoven och Haydn, Liszt, Mozart, Stravinskij...
(the Beatles)

Jag säger bara en sak, the Beatles, är rena giftet.
(the Beatles)

Det ryktas om att folk som slutar röka är rädda för att gå upp i vikt.
(the Beatles)

Men det är inget att oroa sig för, så länge de bara inte byter ut tobaken mot att lyssna på the Beatles i tid och otid.
(the Beatles)

Det värsta är att The inner light är en låt av
(av en engelsk popgrupp från troligen Liverpool)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-14 20:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
The Beatles i modersmjölken, men sen ville jag tugga King Crimson, men även de hade hade nappat på The Beatles
2018-11-15

  danne //
musik är en nödvändighet, hur enformigt lr experimentellt så kommer en själv alltid få en norsk ahh a upplevelse att bli berörd av toner oljud röster lr hjärtats rytmik .
fin o väldigt djup mitt kära lodjur keep up the good beat less
your D ;)
2018-11-15

  Silverstripe
På gränsen till subliminal poesi och det är allt annat än ytligt!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP