Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mörkret


Det enda man vet är att människor.
En i taget.
Sedan måste man börja om från början.
En i taget.

Som dagarna som alltid slutar i samma mörker utom om sommaren, som om varje junidag vill lura sig till tillit.
- Jo du vet, vi har besegrat mörkret.

Jo pyttsan.

Det är som med människor.
Det enda man vet är att mörkret.

...




Fri vers av korpfjäder
Läst 555 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-26 19:24



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Vet, ja kanske.
Men samtidigt anar man
det gryende ljuset.
Hur skulle man annars
orka?
Calle
applåderar
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder