Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats för mig

Smäktande underbart seglar jag vid din sida

Utan svar kan jag vandra vid din sida

Har jag något kvar så ser jag din lust

Svagare än en förstoppning inne i min sfär

Frid ha det så bra

Det leder vår dag

Ingen förstår

ni

Har inget kvar

Har inga svar

Leder en mot en världsbild utan svar

För här stannar jag för alltid kvar




Fri vers av Torbjörn S. Brandhill
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-26 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill