Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla.

I straffområdet
på en vattensjuk grusplan.
Alldeles ensam.




Bunden vers (Haiku) av Börje A
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-26 21:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Alldeles för öppet mål, kanske... Fint att du får ihop sjuk, straff och ensam...
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Börje A