Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta mig, jag har inte hängt med här på ett tag men vad har Poeter.se gjort med alla våra texter?

Mitt i hjärta och smärta

hitter vi detta:

*fråga?*

jag menar

vem vågar

ställa fel

sådan...

fråga alltså...

***

???

 

Till och med jag Vici

tröttnade till sist!

 

Varma kramar

till alla skrivarvänner och andra!:-)) 

 




Fri vers av Vici
Läst 631 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-10-26 23:45



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Kramar tillbaka :)
2015-08-30

  Bibbi VIP
Välkommen tillbaka!
2014-10-13

  Lars Hedlin
Varma kramar till dig! :)
2012-12-16

  Regular
Välkommen tillbaka! :-)
Skriv av hjärtat skriv. Skriv med lust, skriv med fråga,
skriv om livets alla trådar. Vävda in med text och känsla.
Skriv om profan så väl som sakrala.
Elle gör som jag och skriv om allt detta andra triviala
;-))

2012-10-27

    Amicus
Du är tillbaka!!!
2012-10-27

    Amicus
Yes!!!
2012-10-27

  anits VIP
Varm kram tilllbaka till dig kära skrivarvän!
2012-10-27

  aol
kram tillbaka min fina poetvän,
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici