Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kommer (i dig)

Han kommer (i dig)
du går
därifrån

Han tror
han fyller dig
med sin

Du tror
han är 
den som kan fylla dina hål 

Men allt han lämnar dig med
är
en tomhet
större än
den som redan fanns




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-27 22:57



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Den här texten tycker jag om. Livets ensamhet, tomhet och våra ständiga försök att fylla livet med något, hör reducerat till att åtminstone e fylla våra håligheter med något, även om det inte varar så länge.

En viktig text tycker jag. Efter lång tids bortovaro är det den första jag läser. Känns bra att du är kvar.

Elina
2020-08-31

  Hopplös själ
Är livet ett långt sökande?
Att hitta någon som söker samma sak är inte alltid lätt!
Själv är jag nog dömd att irra runt så länge jag lever.

Detta är mina första reflektioner på din text.
Snyggt skrivet.
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker