Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många av dessa ord kommer från boken 365 isikter för dagen. Jag har ändrat ord och jag har byggt ihop min egen dikt med dessa olika sanningar/kram


Vishet till oss alla

Jag är obunden, orädd och enig med mitt öde hellre än gråter över mitt liv
Redogör för att lägga min energi på uppbyggande, inte förstörande intryck

Vill öppna livets sinnen för att få tillgång till den andliga näring som behövs
Känner njutning av lättjans uppfinningsrika och icke-världsliga infallsvinklar

Ska vara ärlig när det gäller eländet i mitt liv och vill inte alls vältra mig i det
Strävar efter att försöka förstå, inte kontrollera mig själv och många andra

Varje gång jag väljer kärleken fyller jag på mitt eget förråd av en välsignelse
Den gudomliga makten ger mig allt jag är i behov av för att läkas ihop fint

Gudomlig hjälp finns alltid inom räckhåll för mig och via mina skyddsänglar
Jag är en av livets resenär och lägger därför min resplan i änglarnas händer

© Ann-Britt Berglund
27 oktober 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-27 09:08



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
"Jag är en av livets resenär och lägger
därför min resplan i änglarnas händer "

så vacker text och det sista var som
balsam för själen =)
2012-10-30

  Lynx63 VIP
Starkt kram
2012-10-30

  Skogsfen.
Så bra, denna dikt bokmärker jag. Kram
2012-10-29

  Lars Hedlin
Värme och ljus ..........
2012-10-28

  anits VIP
Mycket vackert skaldat, ord som fyller
hjärtat med lugn
2012-10-27

  ResenärGenomLivet VIP
Fina ord att läsa...ger eftersmak...
2012-10-27

    bittemi VIP
Vackra och uppbyggliga ord! Du är en ljusspridare
2012-10-27

  Anya VIP
En text med förtröstan och styrka. Jaa vi är alla en livets resenär, bra uttryck! Tycker mycket om bilden till. Du är skicklig!
2012-10-27

    ej medlem längre
Fint!
2012-10-27

    ej medlem längre
vildigt vacker text!.. gillas
2012-10-27

  Änglaögon
"Jag är en av livets resenär och lägger därför min resplan i änglarnas händer".
Jag önskar att oxå jag hade den tron...fin text som skapar tid till eftertanke.

2012-10-27

  Bibbi VIP
"Varje gång jag väljer kärleken fyller jag på mitt eget förråd av en välsignelse
Den gudomliga makten ger mig allt jag är i behov av för att läkas ihop fint"

...som balsam för själen.


2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren