Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen


I guldhöstens värme
känner jag...
kylan
smygande
förgör kraften

böjer min nacke
kyler min själ
räds
undrar...

tillfällig frostknäpp
eller...
bestående kyla


närmar sig något
värmer mig
ger hopp

jag reser mig sakta
mot dig




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så så vacker ...

och första raden ljuvlig ...
2012-10-30

    ej medlem längre
fin text..
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten