Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

när natten sej sakta sänker över mina kvarter
mörkret sakta träder fram
glider in
omfamnar allt i sin mantel
på himlen tänds stjärnorna bara för mig

Jag sitter här inne
Blickar ut
Ser hur de blinkar på himlen
Känner dess strålglans
Tryggheten de bär med sej till mig


Jag vandrar ut i natten som den vandrare jag är
En nattens vandrare på en stig genom livet
Beträder nattens gator med en tillit i mitt hjärta
Möter dess äventyr i gatlampors sken
Immigt dis kläder in alla gator i sitt ljus
Magin är oändlig
Vägen fylld av ensamma vandrar som söker sin stig

Månen
Vår vägvisare och vän i nattens timmar




Fri vers av Anira
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-27 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira