Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer.........

Natten kommer sakta
Med öppet fönster
Gardinens sakta fladdrande
Stjärnglitter faller stilla ned
Fastnar i min gardin
Glittret sprider sej över min säng

Jag ser förvandlingen
Silverskimmret lyser upp mitt rum
Känner strålglansen vibrera i luften
En magisk natt jag träder in i

Skimrande flyter jag i väg




Bunden vers av Anira
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira