Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iceman

Det forsar fram blod utan tillsynes någon tendens av förlåtelse

Kramande, strypande, fylld av lögner och utan förståelse

Alla val äro inga val

Allt helt utan egen förebråelse

Sinnet kopplar inte och du släpper allt

Det finns ingen förlåtelse

När själen svävar utan egen förebråelse...




Bunden vers (Rim) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-27 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill