Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beskuren




jag blev sittandes med en tanke i mina händer
en lång stund såg jag på den
den kommer aldrig att ge sig

avundsjuka är en dröm som flytt
för att aldrig återvända

jag hörde dina hjärtslag i mitt huvud
hur de blev fler och fler
likt en röd tråd sliten från sin innerbörd




Fri vers av jonas a
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-28 02:12



Bookmark and Share


  bumerang
I ditt huvud inbjuden
allt
tom hjärtslag
"aldrig" ett svårbemästrat ord
Din röda tråd är din
Bara din
fri?
Din tanke i dina händer,
likt en duva
släpp den fri
ifall det är det du önskar din duva
Tack för min egen tolkning
Kan översättas
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a