Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Quos deus perdure vult dementat prius


Guds vrede

Då solen står
som högst
är det varmt ute
och man har
bara badbyxor
och går ned i vattnet
för att döpa sig
Känner Guds vrede
rasa inom sig
för ett kort ögonblick
På väg upp ur vattnet
kommer en
topless tonårstjej
som ler
Ler bara för
att man
ser på henne
Sen cýklar man
hela vägen
in till stan
för att lämna in
Dagens Dubbel
Vansinne är
sannerligen
inte lätt att begripa
och en som inte vet
vad man är med om
fattar ännu mindre




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2012-10-28 04:25



Bookmark and Share


  Christoffer Andersson
De som Gud vill förstöra gör han först galna. Vansinnets ansikte är dunkelt och svårtytt, tar skenet av små vardagliga skeenden, men är inte mindre vansinne för det.
2020-04-15

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Nej, det är inte lätt att se vad som händer i en annan människa, när solen skiner och allt ter sig fullständigt normalt. Även om man tror att det syns så står det inte skrivet i pannan.
2012-10-28

  Federico Romano VIP
Stämmer in: leva för att förstå..
2012-10-28

  Juliusz Wilczynski
Vilket bra tempo det blev då man läste till låten, riktigt bra dikt som jag verkligen tror mig kunna hålla med.
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP