Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankan

Den här går
som en anka
på torra land
Han är egentligen
inte hemma
nånstans
Där han
lägger sin hatt
där bor han
Han är lite
egen av sig
Han tycker
Ship to
Gaza-expeditionerna
är en skamfläck
för svensk
utrikespolitik
Han är en
främling
i tillvaron
och hör hemma
i en socken
där invånarna
är utomjordingar
allihopa

'




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-28 09:43



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Finstämt om att vara annorlunda i ett litet sammanhang, Att sticka ut från mängden och bli sedd som en utomjording fast alla de andra är de som är det egentligen.
2012-10-28

  Federico Romano VIP
En bild som stämmer in på temat.. Som jag ser det..
2012-10-28

  Federico Romano VIP
Bra skrivet om samtiden..
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP