Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppblåsta små grodor som kvackar omkring i dammen och leker

Att demokratin inte är omtyckt
märks uppenbart bland politiker
dessa självgoda små varelser
de är så präktiga så högfärdiga
uppblåsta små grodor som kvackar
omkring i dammen och leker
ur deras käftar hörs orden
stäng ute olika frys ut dem
mobba så mycket som går!
allas lika värde är inte omtyckt
de älskar att ställa folk mot folk
de älskar att motarbeta de som
inte går i deras unkna gamla spår
önskar jag kunde trampa på deras tår
för sättet de har får mig att se rött
jag och så oändligt många är så trött
på deras fula troll liknande sätt
tror alltför ofta att de alltid har rätt
deras röster skaver i mitt öra
orkar inte på dem höra!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-24 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP