Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

I minneslunden
sitter en ensam make.
Minns ingenting.




Bunden vers (Haiku) av Börje A
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-29 10:26



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
stark
2014-01-06

    ej medlem längre
Den kändes i hjärtat ...

berörde ...
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Börje A