Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen


Till alla er som kämpar
ge inte upp!
För solen ler mot er
även på natten...




Fri vers av Smålandspåg
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-02-13 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg